За нас

Нашата мисия

Platinum Fitness & Spa e луксозен фитнес и спа център в сърцето на София. Нашите клиенти имат възможност да станат част от един ексклузивен клуб, да се възползват от специализирани фитнес тренировки, уникална спа зона и релаксиращи масажни терапии и не на последно място - подходяща социална среда. Нашето висококачествено оборудване, професионални услуги и програми ще подобрят вашето здраве и вашия начин на живот.

История на идеята

Platinum Health Club е създаден да удовлетвори нарастващата необходимост от професионални фитнес и спа услуги . От самото начало ние се стремим към най-високи стандарти като за постигането им избрахме модерно оборудване, луксозна обстановка и високо квалифициран персонал.

Фитнес оборудване - Ние избрахме високотехнологичното оборудване от водещите световни производители Cybex Int. и Concept 2.

Cybex International, Inc. е водещ производител на елитно фитнес оборудване. Уредите са проектирани и разработени да отразяват естественото движение на човешкото тяло, така че всеки потребител - от професионален спортист до начинаещ да може да подобри своята форма.

За да подобрите дейността на сърцето си и да изгорите излишните мазнини може да използвате последната линия кардио оборудване Cybex Int. с персонални плазмени екрани на всяка машина. Може да гледате вашите любими филми докато тренирате на бягащи пътеки, корос тренажори или стационарни колелета. За подобряване на силата разполагаме с машини и свободни тежести на Cybex Int.

За сила и издръжливост Ви препоръчваме гребен тренажор на световно известната марка Concept 2 - ако искате да намалите своето тегло и да тонизирате своите мускули, гребния тренажор е подходящата машина за вас.

Спа зона - Независимо дали спортувате или не, нашата спа зона е идеално място за вашата релаксация и комфорт. Нашите услуги включват:


  • Сауна
  • Парна баня
  • Контрастен басейн
  • Зона за релакс

Стаи за масаж - Луксозни и удобни масажни легла, приглушена светлина, релаксираща музика и приятно усещане на масажа... какво повече Ви трябва?

Екипът на Platinum Health Club

Нашият екип е съставен от високо квалифицирани специалисти в областта на обслужване на клиенти, фитнес и спа процедури. Техният опит и високото качество на услугите, осигурява постигане на резултатите, които клиентите желаят.

нагоре

Къде се намираме?

Platinum Business Center
ул. Бачо Киро 26-28, София

тел: (+359 2) 481 01 78
мобилен: +359 896 411 272
+359 884 413 388
eevstatieva@yahoo.com

Работно време:

понеделник до петък:
6:00-22:00

Събота и неделя:
8:00-20:00


Facebook

eXTReMe Tracker