За нас

Нашата мисия

Platinum Fitness & Spa e луксозен фитнес и спа център в сърцето на София. Нашите клиенти имат възможност да станат част от един ексклузивен клуб, да се възползват от специализирани фитнес тренировки, уникална спа зона и релаксиращи масажни терапии и не на последно място - подходяща социална среда. Нашето висококачествено оборудване, професионални услуги и програми ще подобрят вашето здраве и вашия начин на живот.

История на идеята

Platinum Health Club е създаден да удовлетвори нарастващата необходимост от професионални фитнес и спа услуги . От самото начало ние се стремим към най-високи стандарти като за постигането им избрахме модерно оборудване, луксозна обстановка и високо квалифициран персонал.

Фитнес оборудване - Ние избрахме високотехнологичното оборудване от водещите световни производители Cybex Int. и Concept 2.

Cybex International, Inc. е водещ производител на елитно фитнес оборудване. Уредите са проектирани и разработени да отразяват естественото движение на човешкото тяло, така че всеки потребител - от професионален спортист до начинаещ да може да подобри своята форма.

За да подобрите дейността на сърцето си и да изгорите излишните мазнини може да използвате последната линия кардио оборудване Cybex Int. с персонални плазмени екрани на всяка машина. Може да гледате вашите любими филми докато тренирате на бягащи пътеки, корос тренажори или стационарни колелета. За подобряване на силата разполагаме с машини и свободни тежести на Cybex Int.

За сила и издръжливост Ви препоръчваме гребен тренажор на световно известната марка Concept 2 - ако искате да намалите своето тегло и да тонизирате своите мускули, гребния тренажор е подходящата машина за вас.

Спа зона - Независимо дали спортувате или не, нашата спа зона е идеално място за вашата релаксация и комфорт. Нашите услуги включват:


  • Сауна
  • Парна баня
  • Контрастен басейн
  • Зона за релакс

Стаи за масаж - Луксозни и удобни масажни легла, приглушена светлина, релаксираща музика и приятно усещане на масажа... какво повече Ви трябва?

Екипът на Platinum Health Club

Нашият екип е съставен от високо квалифицирани специалисти в областта на обслужване на клиенти, фитнес и спа процедури. Техният опит и високото качество на услугите, осигурява постигане на резултатите, които клиентите желаят.

нагоре

  • Български
  • English

Къде се намираме?

Platinum Business Center
ул. Бачо Киро 26-28, София

тел:(+359 2) 427 22 27
platinumhealthclub@yahoo.com k.milusheva@platinum-bg.com

Работно време:

Понеделник до Петък:
7:00-22:00

Събота:
10:00-19:00


Facebook

Този уебсайт използва Google Analytics, което използва бисквитки за да проследява различни аспекти на вашето посещение, включително вашата географско местоположение, как сте стигнали до този сайт, продължителността на вашата визита, страниците, които сте прочели и всичко, което търсите, докато сте на сайта. "Прочетете повече“ или Приемам

eXTReMe Tracker