Клубни членство и услуги

Философия на членството

Почувствайте удоволствието от хубавата фигура и позитивен дух във всеки един момент

Platinum Health Club ви кани да станете част от един елитен клуб и да водите  здравословен начин на живот.

Нашата клубна политика е ориентирана към дългосрочно клубно членство, като за постигане на резултати, нашите клиенти участват програми за фитнес и здраве целогодишно.

Членството в Platinum Health Club осигурява на нашите клиенти пълен достъп до:

 • Фитнес зала с най-модерно оборудване Cybex Int. и персонални плазмени TV монитори на всички кардио уреди
 • Уникална спа зона с басейн, сауна, парна баня и стая за отдих
 • Безплатно ползване на кърпи


Вашето членство – направено специално за вашите персонални нужди

За всеки клубен член, ние можем да създадем специален абонамент, съобразен с неговите нужди.

Дългосрочно и корпоративно клубно членство също са на разположение.

Корпоративно Членство

Знаете ли, че 70% от разходите за болнични са предотвратими?

Компаниите губят пари всяка година, защото служителите страдат от заболявания свързани със сърдечно-съдовата система като високо кръвно налягане, диабет и наднормено тегло.

Какво означава това за вашия бизнес? Компаниите печелят, когато предлагат програми за фитнес и здраве на своите служители, защото така намаляват своите разходи за отпуски по болест, отсъствия от работа като в същото време се повишава продуктивността на работа и морала на служителите. Факт е, че 86% от компаниите с повече от 50 служители участват в програми за фитнес и здраве.

Услуги

Когато сте във фитнес залата,за Вас ще се погрижат професионалистите от нашия персонал, които ще Ви предоставят услуги така, че да постигнете желаните резултати. Нашият персонал говори български и английски език. 

Фитнес

Персонални тренировки

В забързаното ежедневие става все по-трудно да намираме време за тренировки. С нашите треньори може да бъдете сигурни, че сте използвали това време ефективно.

Личният треньор ще Ви мотивира и ще следи за вашия прогрес, ще прави промени в персоналната ви програма, когато е необходимо. Ние сме сигурни, че ще усетите подобрения във физическите си резултати само след няколко тренировки.

Вашият персонален треньор ще:

 • Определи настоящото ви ниво на физическа подготовка
 • Се съобрази с ващите цели и желания
 • Създаде персонална програма, с която да постигнете целите
 • Продължи да ви насърчава и мотивира с градивни и приятни упражнения

Специализирана програма

Ако искате да тренирате с програма отговаряща на вашите нужди и цели, можете да закупите специализирана фитнес програма.

Хранителни програми

Всеки трениращ има нужда от прием на подходяща храна, за да развие мускулни качества и да намали нивото на мазнини. Нашите хранителни програми включват балансирана здравословна храна, според вашите цели.


Работно време:

Понеделник до Петък: 7:00 - 22:00
Телефони за контакт: (+359 2) 427 22 27;###

Масажни терапии

Класически масаж/ Класически масаж със стречинг – 60 мин.–

Този вид масаж е отлично профилактично средство за всекидневно здраве. Премахва натрупаната умора върху цялото тяло от заседналия начин на живот. Масажът засилва кръвообращението, подобрява лимфната система, както и дейността на нервната система.

Гръб – Глава – Яка – 45 мин.

Релаксиращ антистрес масаж, който цели отстраняване на болките в областите, които са най-податливи на напрежението.

Гръб – Глава – Яка с опция за масаж на лице и ходила– 60 мин.

Релаксиращ антистрес масаж, който цели отстраняване на болките в областите, които са най-податливи на напрежението.

Релаксиращ масаж – 45/60 мин.

Лек отпускащ масаж с антистресов ефект, който регулира потока енергия в тялото и отнема напрежението. Ползите от релаксиращия масаж са много: той е изключително ефективен за премахване на болката в различни части на тялото, лекува и предотвратява схващания и действа благоприятно на кръвообращението.

Платинум терапия /Алое Вера/ - 50 мин. –

Този тип масаж освежава и осигурява на кожата „глътка свеж въздух” с помощта на коктейл от антиоксиданти, витамини и минерали. Използва се екстракт от Алое Вера и натурален пчелен мед. Действа отлично при кожни раздразнения, възпаления и зачервявания, като омекотява и облекчава засегнатото място. Препоръчва се след излагане на слънце с цел хидратиране на кожата, както и по време на дългата студена зима. Идеалното средство за ревитализиране кожата и ефективно забавяне на процеса на нейното стареене.

Лимфен дренаж /цялостен/ - 60 мин.

Лимфен дренаж е популярен метод за физиологично лечение, който се грижи за правилната циркулация на лимфата и така забавя процеса на стареене и предотвратява редица заболявания. Ползите от този масаж са много: извеждането от тялото на излишната течност и токсини, подобряване на циркулацията на кръвта и лимфата, намаляване на телесното тегло, подобряване на обменните процеси, стимулиране на имунната система, забавяне на преждевременното стареене и др.

Антицелулитен масаж – 45 мин.

Антицелулитният масаж служи за профилактика и отстраняване на целулита. Има ефект към кръвоснабдяването на тъканите, което спомага за намаляване на досадната „портокалова” кожа. По – доброто кръвоснабдяване носи свежи хранителни съставки за тъканите, разнася лимфните задържания и изгаря мазнините. За по-ефикасни и бързи резултати се препоръчват минимум пет процедури.

Балийски масаж – 60 мин.

Това е един от традиционните индонезийски масажи. Практикува се от древни времена на остров Бали. Релаксацията е само една от целите на балийския масаж. Процедурата е създадена и като отпускащ мускулите дълбок масаж, успокоява и помага при мигрена, безсъние и проблеми с дишането, намалява стреса и тревожността. Масажът подобрява здравето на тялото и духа.

Спортен масаж – 60 мин.

Всеки, който поддържа форма, може да се убеди в ползата от спортния масаж, особено в случаите, в които натоварването не е системно. Самият спортен масаж е вид дълбокотъканен масаж, чиято цел е да ускори възстановяването на мускулите. Премахвайки умората от мускулите, Вие не само ги подсилвате, но и усъвършенствате тяхната тренираност и издръжливост на натоварване.

Рефлексология - 30/50 мин.

Рефлексологията води началото си от древен Китай, като е прилагана успешно за лечение на болести и като профилактично средство тогава, когато се знае кои са слабите места на човека. Тази терапия се изпълнява по рефлексните YING точки на ходилата и дланите. Подобрява кръвообращението, премахва напрежението и осигурява енергиен баланс на организма.

Хилот масаж – 60 мин.

Силов азиатски масаж с ръце и ходене по гърба с крака.

Азиатски DEEP TISHU масаж – 50 мин.

Спортен азиатски масаж.

Ароматерапия – 60 мин.

При ароматерапевтичния масаж се използват високо концентрирани растителни масла, по-известни като етерични масла. Този тип масаж подобрява кръвообращението и предпазва кожата от външни негативни фактори.

Традиционен български масаж с българска роза – 60 мин.

Царицата на цветята, с това име Българската роза е известна в света, не само заради най-високото съдържание на подмладяващото етерично масло, но и заради невероятния аромат.

Пилинг Масаж – 50 мин.

Жизненият цикъл на клетките има продължителност 4 – 5 седмици, след това те умират, натрупват се на повърхността на кожата. Пилинг масажът е решението на този проблем. След този масаж кожата изглежда здрава, свежа, гладка и приема по- добре останалите козметични продукти, които обикновено използвате. Препоръчително е процедурата да се извършва на 45-60дни. Ползите от тази процедура са:

 • елиминират мъртвите клетки и изчистват порите от замърсяванията
 • хидратират, освежават и защитават срещу стареене
 • подхранват кожата с много минерали
 • подпомагат клетъчното хранене
 • подобряват дейността на потните и мастни жлези
 • освобождават от токсините

Масаж на ходила – 30 мин.

Чудесен начин да релаксирате цялото тяло. Чрез тази прекрасна глезотия за стъпалата вие стимулирате множеството точки, разположени под повърхността на кожата на краката, което се отразява добре на работата на вътрешните органи. Зарежда с енергия и спомага за подобряване бодростта и работоспособността. Масажът на краката стимулира множество точки, свързани с регулирането на кръвното налягане. Той доказано понижава стойностите на кръвното и подобрява настроението.

нагоре

 • Български
 • English

Къде се намираме?

Platinum Business Center
ул. Бачо Киро 26-28, София

тел:(+359 2) 427 22 27
мобилен: ###
platinumhealthclub@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък:
7:00-22:00

Събота:
10:00-19:00


Facebook

Този уебсайт използва Google Analytics, което използва бисквитки за да проследява различни аспекти на вашето посещение, включително вашата географско местоположение, как сте стигнали до този сайт, продължителността на вашата визита, страниците, които сте прочели и всичко, което търсите, докато сте на сайта. "Прочетете повече“ или Приемам

eXTReMe Tracker