Клубни членство и услуги

Философия на членството

Почувствайте удоволствието от хубавата фигура и позитивен дух във всеки един момент

Platinum Health Club ви кани да станете част от един елитен клуб и да водите  здравословен начин на живот.

Нашата клубна политика е ориентирана към дългосрочно клубно членство, като за постигане на резултати, нашите клиенти участват програми за фитнес и здраве целогодишно.

Членството в Platinum Health Club осигурява на нашите клиенти пълен достъп до:

  • Фитнес зала с най-модерно оборудване Cybex Int. и персонални плазмени TV монитори на всички кардио уреди
  • Уникална спа зона с басейн, сауна, парна баня и стая за отдих
  • Безплатно ползване на кърпи


Вашето членство – направено специално за вашите персонални нужди

За всеки клубен член, ние можем да създадем специален абонамент, съобразен с неговите нужди.

Дългосрочно и корпоративно клубно членство също са на разположение.

Корпоративно Членство

Знаете ли, че 70% от разходите за болнични са предотвратими?

Компаниите губят пари всяка година, защото служителите страдат от заболявания свързани със сърдечно-съдовата система като високо кръвно налягане, диабет и наднормено тегло.

Какво означава това за вашия бизнес? Компаниите печелят, когато предлагат програми за фитнес и здраве на своите служители, защото така намаляват своите разходи за отпуски по болест, отсъствия от работа като в същото време се повишава продуктивността на работа и морала на служителите. Факт е, че 86% от компаниите с повече от 50 служители участват в програми за фитнес и здраве.

Услуги

Когато сте във фитнес залата,за Вас ще се погрижат професионалистите от нашия персонал, които ще Ви предоставят услуги така, че да постигнете желаните резултати. Нашият персонал говори български и английски език. 

Фитнес

Персонални тренировки

В забързаното ежедневие става все по-трудно да намираме време за тренировки. С нашите треньори може да бъдете сигурни, че сте използвали това време ефективно.

Личният треньор ще Ви мотивира и ще следи за вашия прогрес, ще прави промени в персоналната ви програма, когато е необходимо. Ние сме сигурни, че ще усетите подобрения във физическите си резултати само след няколко тренировки.

Вашият персонален треньор ще:

  • Определи настоящото ви ниво на физическа подготовка
  • Се съобрази с ващите цели и желания
  • Създаде персонална програма, с която да постигнете целите
  • Продължи да ви насърчава и мотивира с градивни и приятни упражнения

Специализирана програма

Ако искате да тренирате с програма отговаряща на вашите нужди и цели, можете да закупите специализирана фитнес програма.

Хранителни програми

Всеки трениращ има нужда от прием на подходяща храна, за да развие мускулни качества и да намали нивото на мазнини. Нашите хранителни програми включват балансирана здравословна храна, според вашите цели.


Работно време:

Понеделник до Петък: 6:00 - 22:00
Събота и Неделя: 8:00-20:00
Телефони за контакт: 0896 411 272; 0884 413 388

Масажни терапии

Антицелулитен масаж

Антицелулитен масаж се прави за намаляване на целулита по тялото. Комбинирайте масажът с правилното хранене и редовните упражнения за да се преборите с  целулита. Масажът за намаляване и премахване на целулита е комбинация от мачкане и усукване в дадени зони. Чрез тези техники може да се получи лимфен дренаж. С помощта на дренажа, на засегнатите от целулит места се повишава кръвообръщението, целулита може да стане по-мек и да изчезне с времето.

Лицев масаж

Лицевият масаж придава чист и гладък вид на кожата. Еластичността на кожата е възобновена. Кожата се избистря и придобива по-здрав вид. Масажните техники включват натискания и кръгови движения с пръсти.

Масаж на ходилата

Този тайландски обичай бил създаден с цел подобрение на кръвообращението, релаксация и целебната сила. В допълнение чрез докосване е установено, че се стимулира отделянето на ендорфини и се намалява болката и тревожността. Следователно масажът на крака популяризира здравословния начин на живот сред всички възрастови групи.

Шведски (Класически) масаж

Това е най-често срещаният масаж. Той е известен като шведски (класически) масаж или просто терапия за тяло. Терапевтите използват дълги поглаждания, размачкване и кръгови движения върху повърхностните слоеве на мускулите, като за тази цел използват лосион за тяло или олио.

Шведският масаж може да бъде много релаксиращ и ободряващ. Ако до сега не сте си правили масаж е добре да започнете точно с този.

Дълбокотъканен масаж

Дълбокотъканният масаж е предназначен за по-дълбоките слоеве от мускулната и съединителната тъкан. Масажистът използва бавни дълбоки специални техники на триене по влакното на мускула. Дълбокотъканният масаж се използва за хронично стегнати или болезнени мускули, повтарящо се напрежение, постурални проблеми, или за възстановяване от контузия. Хората често чувстват болки от един до два дни след дълбокотъканния масаж.

Рефлексотерапия

Въпреки че някаде рефлексотерапията е наричана масаж на крака, тя е далеч по-сложна от обикновен масаж на стъпала. Рефлексотерапията включва прилагане на налягане в определени точки на краката, които съответстват на органи и системи в тялото. Рефлексотерапията е много отпускаща, особено за хора, които стоят на крак по цял ден или са просто уморени.

Спортен масаж

Спортният масаж е специално предназначена за хора, които се занимават с физическа активност. Но не е необходимо да бъдеш професионален спортист, за да си направиш точно този вид масаж, той е изключително полезен и за хора, които спортуват често или просто водят по-активен начин на живот. В центъра на вниманието не е почивката, а предотвратяване и лечение на травма и подобряване на спортните постижения. Използват се комбинация от техники. Движенията са обикновено по-бързи, в сравнение с тези от класическия  масаж. Стречинг е честа техника. Той помага за разхлабване на мускулите и увеличаване на гъвкавостта.

Частичен / терапевтичен масаж

Тридесет-минутен масаж на обособена част от тялото. Масажистът се съсредоточава върху областта на гърба, краката, раменете и врата... в зависимост от нуждите на клиента.

нагоре

Къде се намираме?

Platinum Business Center
ул. Бачо Киро 26-28, София

тел: (+359 2) 481 01 78
мобилен: +359 896 411 272
+359 884 413 388
eevstatieva@yahoo.com

Работно време:

понеделник до петък:
6:00-22:00

Събота и неделя:
8:00-20:00


Facebook

Този уебсайт използва Google Analytics, което използва бисквитки за да проследява различни аспекти на вашето посещение, включително вашата географско местоположение, как сте стигнали до този сайт, продължителността на вашата визита, страниците, които сте прочели и всичко, което търсите, докато сте на сайта. "Прочетете повече“ или Приемам

eXTReMe Tracker