Добре дошли в PLATINUM HEALTH CLUB

Platinum Health Club e луксозен фитнес и спа център в сърцето на София.

Нашите клиенти имат възможност да станат част от един ексклузивен клуб, да се възползват от специализирани фитнес тренировки, уникална спа зона и релаксиращи масажни терапии и не на последно място - подходяща социална среда. Нашето висококачествено оборудване, професионални услуги и програми ще подобрят вашето здраве и вашия начин на живот.

Platinum Health Club е създаден да удовлетвори нарастващата необходимост от професионални фитнес и спа услуги. От самото начало ние се стремим към най-високи стандарти като за постигането им избрахме модерно оборудване, луксозна обстановка и високо квалифициран персонал.

За актуални промоции и промяна в работното време, моля последвайте ни във фейсбук
https://www.facebook.com/Platinum-Health-Club-574519749234778.

Фитнес клуб

На ваше разположение са: най-модерното и луксозно оборудване на американската компания Cybex, студио за класове и професионалните услуги на нашите квалифицирани треньори.

Научи повече »

Масаж & СПА

Насладете се на нашата уникална спа зона за елиминиране на стреса и за вашето спокойствие. Почувствайте удоволствието от масажите, сауната, парната баня и топлия басейн за релакс.

Научи повече »

  • Български
  • English

Къде се намираме?

Platinum Business Center
ул. Бачо Киро 26-28, София

тел:(+359 2) 427 22 27
мобилен: ###
platinumhealthclub@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък:
7:00-22:00

Събота:
10:00-19:00


Facebook

Този уебсайт използва Google Analytics, което използва бисквитки за да проследява различни аспекти на вашето посещение, включително вашата географско местоположение, как сте стигнали до този сайт, продължителността на вашата визита, страниците, които сте прочели и всичко, което търсите, докато сте на сайта. "Прочетете повече“ или Приемам

eXTReMe Tracker